Klinikken er åben

Vi følger Sundhedsstyrelsens opdaterede anbefalinger af 17. marts 2020, og klinikken behandler således fortsat patienter efter deres foreskrifter.

Vi har gjort en række ekstraordinære tiltag for at sikre, at du er i gode hænder og ikke udsættes for unødig smitte-risiko, når du går til læge her på klinikken:

 • Efter Sundhedsstyrelsens retningslinjer betragtes alle symptomer på luftvejsinfektion nu som coronasmitte. Du skal derfor melde afbud til konsultationen og må ikke møde frem på klinikken, hvis du eller en i din husstand er sløj, hoster eller har feber. Vi finder i stedet en ny tid, når du er frisk igen. 
 • 1 patient ad gangen
  Den kommende tid booker vi klinikkens kalender anderledes. Vi tilstræber, at du er den eneste patient på klinikken, når du er her.
 • Mød op til det aftalte tidspunkt
  Normalt beder vi dig møde 10 minutter før tid, men for nu beder vi dig om at møde op på klinikken til det aftalte tidspunkt, så du er alene i venteværelset både før og efter konsultationen. Mød derfor ikke op for tidligt eller for sent.
 • Ingen unødig ventetid
  For at du skal tilbringe mindst mulig tid på klinikken, bestræber vi os på, at der ikke vil være ventetid, hvis du møder op på det aftalte tidspunkt. Du kommer direkte ind til speciallægen.
 • Håndvask før konsultation.
  Vi beder dig om at vaske og spritte hænder, når du møder frem på klinikken.
 • Begræns pårørende
  Normalt er du velkommen til at komme i følgeskab af pårørende. I den kommende periode beder vi dig kun at have følgeskab af et minimum af pårørende.
 • Rengøring efter hver konsultation
  Der er lagt ekstra tid ind imellem hver konsultation, så vi kan rengøre, udstyr og os selv imellem hver konsultation.


Du er velkommen til at kontakte klinikken, hvis du har spørgsmål til ovenstående.

GØR SOM OVER 3.000 ANDRE

Få løbende tilsendt vores nyhedsbrev med seneste nyt om behandlingsmuligheder og forskning inden for smerter