Om klinikken Danmarks første klinik med kirurgisk smertebehandling

Neurokirurgisk Smerteklinik er specialister i både medicinsk og kirurgisk smertebehandling og hovedpine behandling. Som neurokirurger har vi både den neurologiske (medicin) og den neurokirurgiske (kirurgi) baggrund og indsigt til at vurdere og behandle smertepatienter.

Det betyder, at vi kan varetager dit forløb fra forundersøgelse til diagnose med behandlingsplan til behandling af dine kroniske smerter – herunder også med smertekirurgi.

Som smertepatient eller hovedpinepatient  kan du derfor få hjælp til at få stillet den rette diagnose på din smertetilstand. 

Som den første private klinik i Danmark tilbyder vi også kirurgiske behandlinger som en del af smertebehandlingen. Vi udfører kirurgiske indgreb, der lindrer smerter i hoved, nakke og ryg.
 
Fælles for alle vores indgreb er, at de påvirker nervernes smertetråde lokalt, så smerten lindres permanent eller midlertidigt. Derved undgår vi at påvirke resten af kroppen som ved f.eks medicinsk smerte-behandling.
 
Vi udfører simple nerveinjektionsbehandlinger til mere avancerede implantat-operationer. Alle kan udføres under lokalbedøvelse og uden indlæggelse.
Frederikke Aabo-Rosendal, Speciallæge i neurokirurgi, ph.d

Frederikke Aabo-Rosendal, Speciallæge i neurokirurgi, ph.d

 
Vi er en privat klinik, der er et alternativ til de offentlige tilbud. Det betyder, at behandlinger afregnes ved egen betaling eller via aftale med dit forsikringsselskab eller pensionsselskab. Vi kan varetage kontakten til dit forsikringsselskab/pensionsselskab, såfremt du ønsker det. 
 
Du behøver ikke henvisning fra din egen læge. Du kan blot booke en aftale direkte hos os. Normalt kan vi tilbyde første konsultation inden for 2 uger. Du kan læse mere i vores patientinformation.
 
Frederikke Aabo-Rosendal er smerteklinikkens ansvarshavende læge. Du kan læse mere om Frederikkes baggrund her.
 
Neurokirurgisk Smerteklinik er godkendt af Sundhedsstyrelsen, og vi tager imod patienter i Aarhus og København.