Om klinikken Danmarks første klinik med kirurgisk smertebehandling

Neurokirurgisk Smerteklinik er specialister i både medicinsk og kirurgisk smertebehandling og hovedpinebehandling. Som neurokirurger har vi både den neurologiske (medicin) og den neurokirurgiske (kirurgi) baggrund og indsigt til at vurdere og behandle smertepatienter. Vi interesserer os for alle aspekter af vort nervesystem.

Det betyder, at vi kan varetager dit forløb fra forundersøgelse til diagnose med behandlingsplan til behandling af dine kroniske smerter – herunder også med smertekirurgi.

Som den første privatklinik i Danmark tilbyder vi også kirurgiske behandlinger som en del af smertebehandlingen. Vi udfører kirurgiske indgreb, der lindrer smerter i hoved, nakke og ryg.
 
Fælles for alle vores indgreb er, at de påvirker nervernes smertetråde lokalt, så smerten lindres permanent eller midlertidigt. Derved undgår vi at påvirke resten af kroppen som ved f.eks medicinsk smerte-behandling.
 
Vi udfører simple injektionsbehandlinger til mere avancerede implantat-operationer. Alle kan udføres under lokalbedøvelse og uden indlæggelse.

Hvad siger vores patienter :

Vi har spurgt vores patienter, hvordan de har oplevet effekten af behandlingen efter et forløb på Neurokirurgisk Smerteklinik.

Som privatklinik kommer størstedelen af vores patienter efter et længere forløb i offentligt regi.

ud af 10 patienter oplever, at de er blevet hjulpet
ud af 10 patienter har fået forbedret deres livskvalitet
 
Vi er en privat speciallægeklinik, som supplerer det offentlige behandlingstilbud. Det betyder, at behandlinger afregnes ved egenbetaling eller eventuelt via din aftale med dit forsikringsselskab eller pensionsselskab. 
 
Du behøver ikke henvisning fra din egen læge. Du kan blot booke en aftale direkte hos os. Normalt kan vi tilbyde første konsultation inden for 2 uger. Du kan læse mere i vores patientinformation.
 
Frederikke Aabo-Rosendal er klinikkens ansvarshavende læge. Du kan læse mere om Frederikkes baggrund her.
 
Neurokirurgisk Smerteklinik er godkendt af Sundhedsstyrelsen, og vi tager imod patienter i Aarhus og København.
Frederikke Aabo-Rosendal, Speciallæge i neurokirurgi, ph.d

Frederikke Aabo-Rosendal, Speciallæge i neurokirurgi, ph.d

Hvem er vores patienter :

Patienter i Danmark

Siden klinikken åbnede i 2016, har vi set mennesker i Aarhus og København. De to klinikker åbnede samtidig. Vores hidtidig yngste patient er 8 år gammel, og den ældste er 93 år.

Alle typer kommer på vores klinikker – pensionister, studerende, direktører, håndværkere og alle andre. Fælles for alle er at de har ondt og ønsker rådgivning og hjælp til behandling. 

Vi har lavet kort, hvor de seneste 250 patienter er placeret med hver deres knappenål.

Derudover kommer der også en hel del mennesker, der bor i udlandet – Vi har blandt andet modtaget patienter fra Sverige, Norge, Island, England, Skotland, Frankrig og Spanien og flere til.