København/Aarhus
70 605 105
Ventetid: 7-10 dage

Om klinikken Danmarks første klinik med kirurgisk tilgang til smertebehandling

Neurokirurgisk Smerteklinik er specialister i både medicinsk og kirurgisk smertebehandling – samt hovedpinebehandling.

Som neurokirurger har vi både den neurologiske (medicin) og den neurokirurgiske (kirurgi) baggrund og indsigt til at vurdere og behandle kroniske smertepatienter.

Vi interesserer os for alle aspekter af vores nervesystem; hjernen, ryggen og nerverne i vores krop. Nervesystemet er omgivet af den øvrige krop og er i konstant interaktion med denne. Derfor er det vigtigt at have kendskab til hele kropppens anatomi og sygdomme.

Et supplement til de eksisterende behandlings-tilbud

Vi har startet Neurokirurgisk Smerteklinik med en ambition om at give vores patienter adgang til den nyeste evidensbaserede smertebehandling, der anvendes i Danmark og i udlandet.

Neurokirurgi bliver kun i meget begrænset omfang brugt som en mulig behandling for kroniske smerter, og derfor ønsker vi at være et supplement til de eksisterende behandlingsmuligheder. I langt de fleste tilfælde kan man behandle kroniske smerter medicinsk, men i nogle tilfælde er det ikke nok, og her er vi klar til at tage over.

Vi udfører simple injektionsbehandlinger til mere avancerede implantat-operationer. Alle kan udføres uden indlæggelse. Herudover kan vi vejlede om andre neurokirurgiske problemstillinger, hvis du blot har behov for at tale med en neurokirurg.

Ansvarshavende læge
Frederikke Aabo-Rosendal, Speciallæge i neurokirurgi, ph.d, MSc

Frederikke Aabo-Rosendal, Speciallæge i neurokirurgi, ph.d, MSc

Frederikke Aabo-Rosendal er uddannet læge fra Aarhus Universitet med ph.d grad indenfor neurokirurgi for bevægforstyrrelser 2009. Hun er uddannet neurokirurg (hjerne – og rygkirurg) med speciallæge-anerkendelse 2012, dels på Aarhus Universitetshospital og dels som fellow på Universitetshospitalet i Oxford, England.

Både i Oxford og Aarhus var hun en del af det kirurgiske specialist-teams indenfor smertebehandling og kirurgisk behandling af neurologiske sygdomme. Herudover er hun højt specialiseret indenfor hovedpinebehandling med en MSc-grad indenfor hovedpinesygdomme fra Københavns Universitet. Frederikke Aabo-Rosendal har været med til i samarbejde med Tandlægeskolen AU, Smerteklinikken og Hovedpineklinikken AUH at etablere Dansk Center for ansigtssmerter.

Frem til 2016 arbejdede hun som hjernekirurg og lektor på Neurokirurgisk Afdeling, AUH. Siden 2016 har hun været lægefagligt ansvarshavende specialist på Neurokirurgisk Smerteklinik, både på klinikken i Aarhus og København. Hun er tilknyttet Styrelsen for Patientklager, som sagkyndig indenfor neurokirurgi.

Hvad siger vores patienter :

Vi har spurgt vores patienter, hvordan de har oplevet effekten af behandlingen efter et forløb på Neurokirurgisk Smerteklinik.

Som privatklinik kommer størstedelen af vores patienter efter et længere forløb i offentligt regi.

ud af 10 patienter oplever, at de er blevet hjulpet
ud af 10 patienter har fået forbedret deres livskvalitet

GØR SOM OVER 3.000 ANDRE

Få løbende tilsendt vores nyhedsbrev med seneste nyt om behandlingsmuligheder og forskning inden for smerter