København/Aarhus
70 605 105
Ventetid: 7-10 dage

Om klinikken Danmarks første klinik med kirurgisk tilgang til smertebehandling

Kirurgisk smertebehandling

Neurokirurgisk Smerteklinik er specialister i både medicinsk og kirurgisk smertebehandling og hovedpinebehandling.

Som neurokirurger har vi både den neurologiske (medicin) og den neurokirurgiske (kirurgi) baggrund og indsigt til at vurdere og behandle kroniske smertepatienter. Vi interesserer os for alle aspekter af vores nervesystem.

Et supplement til de eksisterende behandlings-tilbud

Vi har startet Neurokirurgisk Smerteklinik med en ambition om at tilbyde anden form for evidensbaseret smertebehandling i Danmark.

Neurokirurgi bliver kun i meget begrænset omfang brugt som en mulig behandling for kroniske smerter, og derfor ønsker vi, at klinikken skal være et supplement, når de eksisterende behandlingsmuligheder ikke slår til. I langt de fleste tilfælde kan man behandle for kroniske smerter med medicinsk behandling, men i enkelte tilfælde er det ikke nok, og her er vi klar til at tage over.

Vi udfører simple injektionsbehandlinger til mere avancerede implantat-operationer. Alle kan udføres uden indlæggelse. Herudover kan vi vejlede om andre neurokirurgiske problemstillinger, hvis du blot har behov for at tale med en neurokirurg.

Vi kan varetage dit forløb fra forundersøgelse til diagnose med behandlingsplan og behandling af dine kroniske smerter.

Hvad siger vores patienter :

Vi har spurgt vores patienter, hvordan de har oplevet effekten af behandlingen efter et forløb på Neurokirurgisk Smerteklinik.

Som privatklinik kommer størstedelen af vores patienter efter et længere forløb i offentligt regi.

ud af 10 patienter oplever, at de er blevet hjulpet
ud af 10 patienter har fået forbedret deres livskvalitet
Vi er en privat speciallægeklinik, som supplerer det offentlige behandlingstilbud. Det betyder, at behandlinger afregnes ved egenbetaling eller eventuelt via din aftale med dit forsikringsselskab eller pensionsselskab. 
 
Du behøver ikke henvisning fra din egen læge. Du kan blot booke en aftale direkte hos os. Du kan læse mere i vores patientinformation.
 
Neurokirurgisk Smerteklinik er godkendt af Sundhedsstyrelsen, og vi tager imod patienter i Aarhus og København.

Hvem er vores patienter :

Patienter i Danmark

Siden klinikken åbnede i 2016, har vi set mennesker i Aarhus og København. De to klinikker åbnede samtidig. Vores hidtidig yngste patient er 8 år gammel, og den ældste er 93 år.

Vores patienter har vidt forskellig baggrund; pensionister, unge studerende, skolelærere, direktører, håndværkere, ledige, danskere, udlændinge og udenlandsdanskere. Fælles for alle er, at de har ondt og ønsker rådgivning og hjælp til behandling. 

Vi har lavet et kort, hvor de seneste 250 patienter er placeret med hver deres knappenål.

Derudover kommer der også en hel del mennesker, der bor i udlandet. Vi har blandt andet modtaget patienter fra Sverige, Norge, Island, England, Skotland, Frankrig og Spanien og mange flere til.

GØR SOM OVER 3.000 ANDRE

Få løbende tilsendt vores nyhedsbrev med seneste nyt om behandlingsmuligheder og forskning inden for smerter