Skip to content
Menu
Menu
København/Aarhus
Ventetid for nye patienter: August

Om klinikken Danmarks første klinik med kirurgisk tilgang til smertebehandling

Neurokirurgisk Smerteklinik er specialister i både medicinsk og kirurgisk smertebehandling samt hovedpinebehandling.

Som neurokirurger har vi både den neurologiske (medicin) og den neurokirurgiske (kirurgi) baggrund og indsigt til at vurdere og behandle smertepatienter.

Qua den neurokirurgiske baggrund, tilbyder vi også vurdering af neurokirurgiske sygdomme til hjernen, rygmarven og nerverne, som ikke er smertetilstande.

Vi interesserer os for alle aspekter af vores nervesystem; hjernen, ryggen og nerverne i vores krop. Nervesystemet er omgivet af den øvrige krop og er i konstant interaktion med denne. Derfor er det vigtigt at have godt kendskab til hele kroppens anatomi. Det har vi.

skala
Et supplement til de eksisterende behandlings-tilbud

Vi har startet Neurokirurgisk Smerteklinik med en ambition om at give vores patienter adgang til den nyeste evidensbaserede smertebehandling, der anvendes i Danmark og i udlandet.

I langt de fleste tilfælde kan man behandle kroniske smerter medicinsk, men i nogle tilfælde er det ikke nok, og her er vi klar til at tage over. Neurokirurgi bliver kun i meget begrænset omfang brugt som en mulig behandling for kroniske smerter. Vi ønsker med klinikken at give vores patienter adgang til disse behandlinger – som et supplement til de eksisterende behandlingsmuligheder i Danmark.

Vi udfører simple injektionsbehandlinger til mere avancerede implantat-operationer. Alle kan udføres uden indlæggelse. Vi har et etableret samarbejde med en række anerkendte speciallæger i udlandet, hvortil vi kan henvise i særlige tilfælde.

Herudover kan vi vejlede ved generelle neurokirurgiske problemstillinger, hvis du blot har behov for at tale med en neurokirurg.

Virksomhedsansvarlig læge :
Tom Sehested Christensen, Speciallæge i neurokirurgi

Tom Sehested Christensen, Speciallæge i neurokirurgi

Tom Sehested Christensen er uddannet speciallæge i neurokirurgi i 2010. Tom har arbejdet på Neurokirurgisk Afdeling på Aarhus Kommunehospital, som overlæge på Neurokirurgisk Afdeling U på Odense Universitethospital og kommer senest fra en stilling som overlæge på Hjerne- & Rygkirurgisk Afdeling på Aarhus Universitetshospital. 

Sideløbende har Tom har haft flere fellowships og uddannelsesforløb på henholdsvis. St. Vicent Hospital Little Rock, Charité Berlin, Universitätsspital Zürich og Cisanello Universityhospital Pisa.

Han har i sit mangeårige arbejde på de neurokirurgiske afdelinger været involveret i behandling af og operationer ved kranietraumer, organdonationer, nerver samt lænde-, ryg- og nakkesygdomme. På baggrund af sine mange års erfaring og arbejde med patienter har han stor neurokirurgisk indsigt i forskellige former for smerter og behandlingen heraf. Siden 2024 har han været lægefagligt specialist på Neurokirurgisk Smerteklinik, både på klinikken i Aarhus og København. 

Hvad siger vores patienter :

Vi har spurgt vores patienter, hvordan de har oplevet effekten af behandlingen efter et forløb på Neurokirurgisk Smerteklinik.

Som privatklinik kommer størstedelen af vores patienter efter et længere forløb i offentligt regi.

ud af 10 patienter oplever, at de er blevet hjulpet
ud af 10 patienter har fået forbedret deres livskvalitet