Skip to content
Menu
Menu
København/Aarhus
Ventetid for nye patienter: +16 uger
Louise Roth Tome Sehested Christensen

Ejerskifte og ny ledelse i Neurokirurgisk Smerteklinik

Vi kan med glæde meddele, at vi overtager Neurokirurgisk Smerteklinik pr. 1. juni 2024.

Neurokirurgisk Smerteklinik er en privat speciallægeklinik, der er specialiseret indenfor både medicinsk og kirurgisk smertebehandling samt hovedpinebehandling. Vi har klinik i København og Aarhus.

Louise Roth tiltræder som administrerende direktør.
Louise er bach. i Business Administration samt cand.mag. i psykologi og pædagogik. Hun tilfører klinikkerne solid erfaring inden for administration, virksomhedsledelse og HR fra det private erhvervsliv.

Tom S. Christensen tiltræder som virksomhedsansvarlig læge og lægefaglig direktør.
Tom er speciallæge i neurokirurgi og har 20 års erfaring som hjernekirurg og overlæge på Aarhus Universitetshospital. På baggrund heraf har Tom ligeledes stor erfaring inden for smertebehandling og personlig patientkontakt.

Vi viderefører begge klinikker, og vi vil fortsætte med at opretholde den høje standard af behandlingskvalitet og patientpleje, som klinikkerne allerede er kendt for.

Overtagelsen vil også markere et nyt kapitel for Neurokirurgisk Smerteklinik, idet vi udover at fortsætte med det nuværende behandlingsprogram, også vil indføre nye behandlingsmuligheder indenfor smerteområdet.

Vi glæder os til at møde alle patienter og samarbejdspartnere henover sommeren. Bedste hilsner Louise Roth og Tom Sehested Christensen

Frem til 1. juni 2024 kan vi kontaktes på +45 9320 2083.
Efter 1. juni 2024 overtager vi det nuværende +45 70 605 105 samt kontakt@nksk.dk